PääsivuFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Keskustelualueen säännöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Execta
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 102
Registration date : 19.07.2007

ViestiAihe: Keskustelualueen säännöt   Pe Heinä 20, 2007 7:01 pm

Tervetuloa keskustelemaan PS3 Backyardin keskustelualueelle. Toivomme, että viihdyt foorumillamme ja pääset hyvin mukaan keskustelun makuun. Olet aika varmasti ollut aikaisemminkin jollain toisella foorumilla. Täten tiedät, että myös tällä keskustelualueella pätee samanlaiset ja pitävät säännöt. Käyttäjän tulee hyväksyä nämä säännöt, jotta hän voi keskustella foorumillamme. Säännöt on laadittu ylläpidon toimesta ja vain siksi, että keskustelun taso pysyy mallikkaana. Näiden säännöksien avulla keskustelualueen viihtyvyyskin paranee huomattavasti.

Kun hyväksyt nämä keskustelualueen säännöt ja päätät rekisteröityä (tai olet ehkä jo rekisteröitynyt), näistä säännöistä ei lipsuta. Tällaisessa tapauksessa, jos käyttäjä rikkoo hyväksyttyjä sääntöjä, hänen käyttäjätunnuksensa poistetaan tietokannasta ja hänelle asetetaan porttikielto keskustelualueelle. Jos tätä kieltoa yritetään kiertää tekemällä uuden tunnuksen, tämäkin uusi tunnus tullaan poistamaan ja ylläpito estää tunnuksen luonnin tuosta kyseisestä IP-osoitteesta kokonaan.

Alla olevat säännöt tulee hyväksyä.Keskustelualueen säännöt:

01. Yhdellä käyttäjällä saa olla vain yksi tunnus keskustelualueella.
02. Käyttäydy asiallisesti ja Netiketin mukaisesti.
03. Älä herjaa/loukkaa toisia käyttäjiä.
04. Käytä lauseissasi isoja alkukirjaimia, välimerkkejä ja lopetusmerkkejä.
05. Älä HUUDA CAPS LOCK POHJASSA. Kuulemme ilman huutamistakin.
06. Älä käytä viesteissäsi liikaa hymiöitä.
07. Älä nosta ikivanhoja aiheita ihan turhaan ylös.
08. Lyhennä lainaamaasi viestiä ja osoita mihin kohtaa lainauksessasi vastaat.
09. Älä vastaa, jos sinulla ei ole oikeasti asiaa.
10. Kirjoita aiheesi oikealle alueelle ja vastauksesi oikeaan aiheeseen.
11. Mainostus on kiellettyä. Mainostaa saa ainoastaan omassa allekirjoituksessa.
12. Virusten ja muiden haittaohjelmien levitys on kielletty.
13. Kaiken kyseenalaisen materiaalin levittäminen ja niistä puhuminen on kielletty.
14. Tekijänoikeuksien alaista materiaalia ei käytetä/jaeta.
15. Hyväksy ja käyttäydy näiden sääntöjen mukaisesti.

Tästä listalta on jäänyt varmasti joitakin asioita pois, joten käyttäkää sitä maalaisjärkeänne keskustellessanne PS3 Backyardin foorumilla.

Ennen rekisteröitymistä sinun täytyy myös hyväksyä tämä seuraava litania:

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nyt kun olet tutustunut näihin sääntöihin, voit rekisteröityä. Se tapahtuu helposti, nopeasti ja ilmaiseksi täällä!

Hyvää jatkoa ja toivottavasti viihdyt foorumimme parissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://ps3-backyard.urli.net
 
Keskustelualueen säännöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tärkeät :: Ilmoitukset, kysymykset ja ongelmat-
Siirry: